fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVideo

Video: veel vliegtuigen geparkeerd op Schiphol

Op Schiphol is het druk. Niet wat betreft passagiers, wel wat betreft geparkeerde vliegtuigen. Nu veel maatschappijen hun vliegtuigen aan de grond houden in verband met het coronavirus biedt Schiphol een inkijkje in hoe de situatie er nu uitziet op de luchthaven.

Schiphol plaatste een video over de parkeerdrukte
© Schiphol

©Maurits Vink
©Maurits Vink

Lees ook ons eerdere artikel over parkeerkrapte op Schiphol:

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Sytse Sijbesma

Hoofdredacteur van Up in the Sky. Sytse studeert sinds 2018 Fiscaal Recht alsmede Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is van jongs af aan gepassioneerd over ruimtevaart en commerci√ęle, zakelijke en recreatieve luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button