fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVideo

Video: veel vliegtuigen geparkeerd op Schiphol

Op Schiphol is het druk. Niet wat betreft passagiers, wel wat betreft geparkeerde vliegtuigen. Nu veel maatschappijen hun vliegtuigen aan de grond houden in verband met het coronavirus biedt Schiphol een inkijkje in hoe de situatie er nu uitziet op de luchthaven.

Schiphol plaatste een video over de parkeerdrukte
© Schiphol

©Maurits Vink
©Maurits Vink

Lees ook ons eerdere artikel over parkeerkrapte op Schiphol:

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Sytse Sijbesma

Hoofdredacteur van Up in the Sky. Sytse studeert sinds 2018 Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is van jongs af aan gepassioneerd over ruimtevaart en commerciële, zakelijke en recreatieve luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button