CoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieKLMNL nieuwsOverig nieuwsProfessional

VNC en KLM Cityhopper schorten cao onderhandelingen op

VNC en KLM Cityhopper schorten voorlopig de cao onderhandelingen op voor onbepaalde tijd vanwege de coronacrisis.

Crisis

“We zitten met zijn allen in een crisis die van ongekende grote is en gevolgen heeft op diverse vlakken”, zegt de vakbond. Zodra de financiële positie van KLC verbetert, wordt het overleg hervat.

Onderhandelingen

VNC zegt dat beide partijen nu geen goede onderhandelingspositie hebben en ook geen toenadering kunnen zoeken op bepaalde onderwerpen in deze tijd. “Ondanks het feit dat dit geen ideale situatie is, zien we geen heil in voortzetting van het cao proces”, aldus VNC.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/