fbpx
Coronavirus

China schroeft internationaal vliegverkeer terug

China schroeft vanaf zondag het aantal inkomende en uitgaande internationale vluchten flink terug vanwege het coronavirus.

Maatregelen

Chinese maatschappijen mogen dan nog maar één vlucht per week uitvoeren naar een ander land. Buitenlandse maatschappijen mogen ook nog één keer per week vliegen naar China. Al deze vluchten mogen maximaal voor 75 procent gevuld zijn.

Op gang

Vrachtvluchten vallen niet onder deze nieuwe regels, ook niet als er een passagiersvliegtuig voor een vrachtvlucht wordt ingezet. De Chinese overheid neemt deze stap om te voorkomen dat het coronavirus opnieuw terugkomt, nu het land weer een beetje op gang begint te komen. Het is nog niet bekend tot wanneer de nieuwe maatregelen gelden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button