CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersIndustrie

China schroeft internationaal vliegverkeer terug

China schroeft vanaf zondag het aantal inkomende en uitgaande internationale vluchten flink terug vanwege het coronavirus.

Maatregelen

Chinese maatschappijen mogen dan nog maar één vlucht per week uitvoeren naar een ander land. Buitenlandse maatschappijen mogen ook nog één keer per week vliegen naar China. Al deze vluchten mogen maximaal voor 75 procent gevuld zijn.

Op gang

Vrachtvluchten vallen niet onder deze nieuwe regels, ook niet als er een passagiersvliegtuig voor een vrachtvlucht wordt ingezet. De Chinese overheid neemt deze stap om te voorkomen dat het coronavirus opnieuw terugkomt, nu het land weer een beetje op gang begint te komen. Het is nog niet bekend tot wanneer de nieuwe maatregelen gelden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close