AirlinesCoronaNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Qatar ruilt B777 in voor A350 op route naar Schiphol

Qatar Airways heeft op de route van Doha naar Schiphol de Boeing 777 ingeruild voor een A350-900. Het toestel wordt sinds het weekend ingezet onder vluchtnummer QR273.

A350

De komende tijd blijft de A350 vliegen op de route naar Schiphol. Alleen op 28 en 29 maart vliegt de B777 nog een keer tussen Doha en Amsterdam. Tot nu toe werd toestel A7-ALS ingezet en A7-ALA en A7-ALL.

Dagelijks

Qatar houdt de route tussen Doha en Schiphol ondanks de coronacrisis dagelijks in stand. De vluchten van Doha naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland zitten volgens de maatschappij nog voor tachtig procent vol. De maatschappij blijft nog vluchten uitvoeren om zoveel mogelijk passagiers te repatriëren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close