AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Rusland verbiedt internationale vluchten

Rusland verbiedt vanaf vrijdag alle charter- en passagiersvluchten van of naar Rusland. Russische luchtvaartmaatschappijen mogen nog wel repatriëringsvluchten uitvoeren.

Corona

De maatregel wordt genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanaf volgende week stelt het land ook de maatregel in dat alleen nog mensen met vitale beroepen naar het werk gaan. Winkels, apotheken en banken blijven wel open.

Aeroflot

De Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot repatrieerde tussen 14 en 23 maart 43.555 Russen. De meeste burgers werden opgehaald uit Berlijn, gevolgd door Parijs, Praag, Boedapest en Amsterdam. De repatriëringsvluchten blijven voorlopig doorgaan.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close