fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Schiphol verwijdert rookruimtes in terminal

Schiphol verwijdert vanaf april de rookruimtes achter de douane. Voor de securitycontrole waren er al geen rookruimtes meer.

Horeca

Het gaat om de rookruimtes in de horecagelegenheden in de terminals. De luchthaven zegt hiermee invulling te geven aan de uitspraak van de Hoge Raad dat alle rookruimtes in Nederlandse horeca gesloten moeten worden.

Rookvrij

“Schiphol had er voor kunnen kiezen om een aantal rookruimtes ‘openbaar’ te maken, lees: geen onderdeel meer te laten zijn van een horecagelegenheid. Echter, daar heeft de luchthaven niet voor gekozen en geeft duiding aan de ambitie om een rookvrije terminal te zijn”, aldus de luchthaven.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button