Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Schiphol verwijdert rookruimtes in terminal

Schiphol verwijdert vanaf april de rookruimtes achter de douane. Voor de securitycontrole waren er al geen rookruimtes meer.

Horeca

Het gaat om de rookruimtes in de horecagelegenheden in de terminals. De luchthaven zegt hiermee invulling te geven aan de uitspraak van de Hoge Raad dat alle rookruimtes in Nederlandse horeca gesloten moeten worden.

Rookvrij

“Schiphol had er voor kunnen kiezen om een aantal rookruimtes ‘openbaar’ te maken, lees: geen onderdeel meer te laten zijn van een horecagelegenheid. Echter, daar heeft de luchthaven niet voor gekozen en geeft duiding aan de ambitie om een rookvrije terminal te zijn”, aldus de luchthaven.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close