fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Thai bouwt vliegschema af

Thai Airways bouwt langzaam het vliegschema af. Eerder deze week stelde de Thaise regering een lockdown in, welke tot 30 april geldt.

Opschorting

Vanaf deze week worden de routes naar Hongkong, Taipei, Tokyo Narita en Haneda, Oskaa, Nagoya, Seoul, Phnom Penh, Vientiane, Ho Chi Minh, Hanoi, Yangon, Singapore, Jakarta, Denpasar, Kunming, Xiamen, Chengdu, Beijing, Shanghai, Guangzhou, Karachi, Kathmandu en Lahore opgeschort. Vanaf 27 maart wordt er niet meer gevlogen naar Brisbane, Sydney, Melbourne en Perth.

Europa

Na 1 april worden ook de meeste vluchten naar Europa niet meer uitgevoerd, waaronder Londen, Frankfurt, Parijs, Brussel, Kopenhagen, Oslo, Moskou en Stockholm. Eerder schortte de maatschappij al meerdere vluchten op, waaronder de routes naar Manila, Kuala Lumpur, Rome en Milaan.

Voucher

Getroffen reizigers kunnen niet het geld terug krijgen, maar wel een reisvoucher om op een later moment te gebruiken. De voucher is één jaar geldig. De maatschappij blijft nog wel vrachtvluchten en repatriëringsvluchten uitvoeren.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button