fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsTUI

TUI stuurt extra repatriëringsvliegtuig naar Kaapverdië

TUI fly heeft vandaag een extra repatriëringsvliegtuig naar de Kaapverdische eilanden Boa Vista en Sao Vicente gestuurd. De B737 komt vanavond helemaal vol aan op Schiphol.

Contact

Er zijn nog wel enkele reizigers achtergebleven op de eilanden. “Met een aantal kregen we geen telefonisch contact ondanks herhaaldelijke pogingen en een paar gasten zaten op een kleiner eiland en konden niet tijdig met een boot op een groter eiland geraken”, zegt een woordvoerster van de maatschappij.

Puzzelen

Het betreft geen repatriëringsvlucht onder het bewind van het ministerie van Buitenlandse Zaken, maar TUI heeft besloten deze laatste vlucht voor eigen rekening te nemen. Nog niet alle reizigers van TUI zijn thuis. “Er bevinden zich nog groepen TUI reizigers op een aantal (veelal verre) bestemmingen. Die vergeten we niet, we zijn nog steeds aan het puzzelen hoe die terug te halen en kijken ook of de gecombineerde vluchten van BuZa daar hulp kunnen brengen”, aldus de maatschappij

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button