AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Zo slaat de grootste maatschappij ter wereld haar vliegtuigen op | Video

Nu veel maatschappijen een groot deel van hun vloot aan de grond houden is er een tekort aan parkeerplaatsen ontstaan. De meeste hub vliegvelden kunnen de grote plotselinge hoeveelheid vliegtuigen niet opvangen waardoor maatschappijen genoodzaakt zijn hun toestellen elders te stallen. American Airlines, de grootste maatschappij ter wereld op basis van vlootomvang, heeft een aanzienlijk deel van haar vloot gestald op de luchthaven van Tulsa, in de Amerikaanse staat Oklahoma.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close