AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Zo slaat de grootste maatschappij ter wereld haar vliegtuigen op | Video

Nu veel maatschappijen een groot deel van hun vloot aan de grond houden is er een tekort aan parkeerplaatsen ontstaan. De meeste hub vliegvelden kunnen de grote plotselinge hoeveelheid vliegtuigen niet opvangen waardoor maatschappijen genoodzaakt zijn hun toestellen elders te stallen. American Airlines, de grootste maatschappij ter wereld op basis van vlootomvang, heeft een aanzienlijk deel van haar vloot gestald op de luchthaven van Tulsa, in de Amerikaanse staat Oklahoma.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close