CoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijkTrans-AtlantischVideoVideo opmerkelijk

De invloed van het coronavirus op de radar | Video

Terwijl het luchtruim boven het noordelijke deel van de Atlantische oceaan normaliter vrij druk is, is dat vanwege het coronavirus veranderd. Het instorten van de vraag naar vliegreizen en de ingevoerde reisrestricties leiden tot een opmerkelijk verschil in radarbeelden. De onderstaande beelden tonen de Atlantische oceaan op 27 maart 2019 en op 27 maart 2020 om 06:45 uur Nederlandse tijd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close