fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieel

Singapore Airlines ontvangt miljarden

Singapore Airlines heeft meer dan tien miljard beschikbaar gekregen om de corona crisis door te komen en om na de crisis uit te kunnen breiden. De maatschappij ontvangt negen miljard euro uit de uitgifte van tienjaars obligaties. Daarnaast heeft de Singaporese DBS bank de maatschappij een lening gegeven van meer 3,6 miljard euro.

Schade

De nationale maatschappij van Singapore heeft het zwaar te verduren door de corona crisis. Een groot deel van de inkomsten van de maatschappij werd gegenereerd door overstappende reizigers. Naast dat de vraag naar vliegreizen wereldwijd is ingestort, is het sinds kort niet meer toegestaan om over te stappen in Singapore, waardoor de maatschappij genoodzaakt is het overgrote deel van haar routes te staken.

Groei

Singapore Airlines verwacht door de extra inkomsten de corona crisis te kunnen doorstaan en aan het einde van de crisis zelfs te kunnen groeien. De maatschappij is al enige tijd bezig met het vernieuwen van de vloot met toestellen als de Airbus A350.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button