AirbusLicht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

De eerste vlucht van de Airbus A380 | Video

Bijna vijftien jaar geleden koos de Airbus A380 voor het eerst het luchtruim. Het toestel, dat nu al weer door verschillende maatschappijen wordt uitgefaseerd of door de coronacrisis op de grond blijft, zal echter niet lang meer in productie blijven. Airbus verwacht de laatste bestelde toestellen in 2021 af te kunnen leveren waarna de A380 productielijn zal sluiten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close