Boeing 747Foto artikelKLMLiefhebberNieuwsNL nieuwsSchiphol AirportVideo

Video: Allerlaatste vlucht KLM 747 vanaf Schiphol | Foto’s

Vanaf Schiphol is vanmiddag voor de allerlaatste keer een Boeing 747 van KLM met passagiers aan boord vertrokken. Bekijk hier de beelden van het laatste vertrek.

‘Tokyo’

De ‘City of Tokyo’ spreidde haar vleugels voor de allerlaatste keer met passagiers aan boord vanaf Nederlandse bodem en vertrok in de richting van Mexico City. Zondag zal de PH-BFT, vergezeld door twee van haar collega’s die ‘s ochtends arriveren, rond 15:20 uur weer terugkeren op Schiphol. Daarna is het over en uit voor het iconische, KLM-blauwe toestel. In het licht van de coronacrisis heeft KLM besloten na 49 jaar alle B747-passagierstoestellen vervroegd uit te faseren. De Queen of the Skies zal KLM en Martinair enkel nog als vrachttoestel blijven dienen.

Met dank aan Leonard en Wytze van den Broek zijn de beelden van het vertrek van de KL685 te bekijken.

© Wytze van den Broek
© Wytze van den Broek
© Wytze van den Broek
© Wytze van den Broek

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close