fbpx
Foto-artikelKLMLiefhebberNieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVideo

Video: Allerlaatste vlucht KLM 747 vanaf Schiphol | Foto’s

Vanaf Schiphol is vanmiddag voor de allerlaatste keer een Boeing 747 van KLM met passagiers aan boord vertrokken. Bekijk hier de beelden van het laatste vertrek.

‘Tokyo’

De ‘City of Tokyo’ spreidde haar vleugels voor de allerlaatste keer met passagiers aan boord vanaf Nederlandse bodem en vertrok in de richting van Mexico City. Zondag zal de PH-BFT, vergezeld door twee van haar collega’s die ’s ochtends arriveren, rond 15:20 uur weer terugkeren op Schiphol. Daarna is het over en uit voor het iconische, KLM-blauwe toestel. In het licht van de coronacrisis heeft KLM besloten na 49 jaar alle B747-passagierstoestellen vervroegd uit te faseren. De Queen of the Skies zal KLM en Martinair enkel nog als vrachttoestel blijven dienen.

Met dank aan Leonard en Wytze van den Broek zijn de beelden van het vertrek van de KL685 te bekijken.

© Wytze van den Broek
© Wytze van den Broek
© Wytze van den Broek
© Wytze van den Broek

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Sytse Sijbesma

Hoofdredacteur. Sytse studeert sinds 2018 Fiscaal Recht alsmede Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is van jongs af aan gepassioneerd over ruimtevaart en commerciële, zakelijke en recreatieve luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button