fbpx
AirlinesCoronavirusRoutes en Bestemmingen

KLM dochter Air Antwerp tot in mei aan de grond

Air Antwerp heeft aangekondigd alle vluchten te schrappen tot en met 3 mei. De maatschappij heeft niet alleen te kampen met een verminderde vraag, maar ook met de sluiting van London City Airport, de enige bestemming van de maatschappij.

Vlucht

Air Antwerp voert met haar enkele Fokker 50 meerdere dagelijkse vluchten uit tussen Antwerpen en Londen City Airport. De Fokker staat sinds 22 maart aan de grond. London City Airport verwacht in april weer open te gaan.

Wijzigen

Tickets voor vluchten tot en met 3 mei zijn kosteloos te wijzigen of te annuleren. Voor vluchten die geboekt zijn via moederbedrijf KLM moet contact worden opgenomen met de KLM.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button