AirlinesBelgiëCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusRoutes

KLM dochter Air Antwerp tot in mei aan de grond

Air Antwerp heeft aangekondigd alle vluchten te schrappen tot en met 3 mei. De maatschappij heeft niet alleen te kampen met een verminderde vraag, maar ook met de sluiting van London City Airport, de enige bestemming van de maatschappij.

Vlucht

Air Antwerp voert met haar enkele Fokker 50 meerdere dagelijkse vluchten uit tussen Antwerpen en Londen City Airport. De Fokker staat sinds 22 maart aan de grond. London City Airport verwacht in april weer open te gaan.

Wijzigen

Tickets voor vluchten tot en met 3 mei zijn kosteloos te wijzigen of te annuleren. Voor vluchten die geboekt zijn via moederbedrijf KLM moet contact worden opgenomen met de KLM.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close