CoronaCorona gevolgen maatschappijenKLMNL nieuwsOpmerkelijkRoutes

KLM voert enkele malen langste directe vlucht uit

KLM voert op zondag en maandag rechtstreekse vluchten uit tussen Amsterdam en Denpasar. De route naar Denpasar, de hoofdstad van het eiland Bali, is door het schrappen van de tussenlanding in Singapore de langste KLM vlucht die er is. Eerder deze week vloog de KLM ook al rechtstreeks tussen Amsterdam en Denpasar.

Repatriëring

De directe route naar Bali zal echter van korte duur zijn. KLM voert enkele dagen directe vluchten uit naar het eiland om reizigers op te halen. De totale afstand tussen Amsterdam en Denpasar bedraagt hemelsbreed 12.136 kilometer. De gevlogen afstand zal nog groter zijn, aangezien de route om enkele gebieden heel leidt. De totale vluchtduur bedraagt ongeveer 15 uur. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200ER.

Regulier

Normaliter is Buenos Aires de verste bestemming van de KLM. De afstand tussen Amsterdam en de Argentijnse hoofdstad bedraagt 11.451 kilometer en de vluchtduur bedraagt gemiddeld 13 uur en 50 minuten. Op de route worden zowel Boeing 777’s als Boeing 787’s ingezet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close