fbpx
CoronavirusKLMNL NieuwsOpmerkelijkRoutes en Bestemmingen

KLM voert enkele malen langste directe vlucht uit

KLM voert op zondag en maandag rechtstreekse vluchten uit tussen Amsterdam en Denpasar. De route naar Denpasar, de hoofdstad van het eiland Bali, is door het schrappen van de tussenlanding in Singapore de langste KLM vlucht die er is. Eerder deze week vloog de KLM ook al rechtstreeks tussen Amsterdam en Denpasar.

Repatriëring

De directe route naar Bali zal echter van korte duur zijn. KLM voert enkele dagen directe vluchten uit naar het eiland om reizigers op te halen. De totale afstand tussen Amsterdam en Denpasar bedraagt hemelsbreed 12.136 kilometer. De gevlogen afstand zal nog groter zijn, aangezien de route om enkele gebieden heel leidt. De totale vluchtduur bedraagt ongeveer 15 uur. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200ER.

Regulier

Normaliter is Buenos Aires de verste bestemming van de KLM. De afstand tussen Amsterdam en de Argentijnse hoofdstad bedraagt 11.451 kilometer en de vluchtduur bedraagt gemiddeld 13 uur en 50 minuten. Op de route worden zowel Boeing 777’s als Boeing 787’s ingezet.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button