fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

Air Italy ontvangt bod van potentiële kopers

Enkele partijen zijn geïnteresseerd in Air Italy. Het is nog niet bekend gemaakt wie de geïnteresseerden zijn.

Bod

De deadline om kenbaar te maken interesse te hebben in Air Italy was op 25 maart. De maatschappij meldt dat er enkele niet-bindende aanbiedingen zijn ontvangen. De twee vereffenaars zullen de biedingen beoordelen.

Air Italy

De maatschappij schortte in februari de vluchten op nadat aandeelhouders Alisarda en Qatar Airways zich terugtrokken. De maatschappij werd twee jaar geleden opgericht. Voorheen heette het Meridiana. Air Italy moest een directe concurrent worden van Alitalia.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button