AirlinesFailissementFinancieelNieuwsProfessional

Air Italy ontvangt bod van potentiële kopers

Enkele partijen zijn geïnteresseerd in Air Italy. Het is nog niet bekend gemaakt wie de geïnteresseerden zijn.

Bod

De deadline om kenbaar te maken interesse te hebben in Air Italy was op 25 maart. De maatschappij meldt dat er enkele niet-bindende aanbiedingen zijn ontvangen. De twee vereffenaars zullen de biedingen beoordelen.

Air Italy

De maatschappij schortte in februari de vluchten op nadat aandeelhouders Alisarda en Qatar Airways zich terugtrokken. De maatschappij werd twee jaar geleden opgericht. Voorheen heette het Meridiana. Air Italy moest een directe concurrent worden van Alitalia.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close