fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

Air Italy ontvangt bod van potentiële kopers

Enkele partijen zijn geïnteresseerd in Air Italy. Het is nog niet bekend gemaakt wie de geïnteresseerden zijn.

Bod

De deadline om kenbaar te maken interesse te hebben in Air Italy was op 25 maart. De maatschappij meldt dat er enkele niet-bindende aanbiedingen zijn ontvangen. De twee vereffenaars zullen de biedingen beoordelen.

Air Italy

De maatschappij schortte in februari de vluchten op nadat aandeelhouders Alisarda en Qatar Airways zich terugtrokken. De maatschappij werd twee jaar geleden opgericht. Voorheen heette het Meridiana. Air Italy moest een directe concurrent worden van Alitalia.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button