fbpx
CoronavirusNaast het nieuwsVliegvelden

Luchthaven Curaçao op slot voor alle passagiers

Hato Airport op Curaçao is maandag op slot gegaan voor alle passagiersvluchten. De stap komt na de in het weekend ingestelde lockdown door de regering.

Lockdown

Zaterdag werd er al een avondklok ingesteld, maar die is al snel uitgebreid tot een lockdown. Mensen mogen alleen nog maar naar buiten voor medische noodzaak of om boodschappen te doen. De maatregelen gelden in eerste instantie tot 12 april. Dan wordt gekeken of de lockdown in stand wordt gehouden.

Uitzondering

De sluiting van de luchthaven geldt ook voor inkomende inwoners van Curaçao. Uitgezonderd zijn medische vluchten en vrachtvluchten. Overstappen mag ook niet meer, tenzij de passagiers in hetzelfde vliegtuig blijven zitten of direct overstappen op een ander toestel, zonder door de terminal te moeten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button