CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuwsVliegvelden

Luchthaven Curaçao op slot voor alle passagiers

Hato Airport op Curaçao is maandag op slot gegaan voor alle passagiersvluchten. De stap komt na de in het weekend ingestelde lockdown door de regering.

Lockdown

Zaterdag werd er al een avondklok ingesteld, maar die is al snel uitgebreid tot een lockdown. Mensen mogen alleen nog maar naar buiten voor medische noodzaak of om boodschappen te doen. De maatregelen gelden in eerste instantie tot 12 april. Dan wordt gekeken of de lockdown in stand wordt gehouden.

Uitzondering

De sluiting van de luchthaven geldt ook voor inkomende inwoners van Curaçao. Uitgezonderd zijn medische vluchten en vrachtvluchten. Overstappen mag ook niet meer, tenzij de passagiers in hetzelfde vliegtuig blijven zitten of direct overstappen op een ander toestel, zonder door de terminal te moeten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close