fbpx
AirlinesCoronavirus

Tien procent van vloot Ryanair vliegt nog

Ryanair houdt tot 9 april nog tien procent van het netwerk in stand. Eerder zei de maatschappij in april en mei alle vluchten op te schorten.

Routes

Onlangs kondigde Ryanair aan om tot eind maart nog enkele routes uit te voeren. Dat wordt nu verlengd tot 9 april om nog enkele repatriëringsvluchten uit te voeren. Negentig procent van de vliegtuigen staat al aan de grond, de overige tien procent vliegt nog wel.

Reizigers

Er is een grote kans dat na 9 april wel alle vluchten worden opgeschort, maar de maatschappij zegt het per week te bekijken. Klanten die zijn getroffen door de annuleringen worden binnenkort op de hoogte gesteld. Ryanair roept reizigers op geduldig af te wachten vanwege de drukte. De helft van het kantoorpersoneel is naar huis gestuurd om de 1,5 meter-regel toe te kunnen passen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button