CargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Air New Zealand voor het eerst met Cargo-Dreamliner naar Shanghai

Air New Zealand is voor het eerst met vracht naar Shanghai gevlogen. De maatschappij gebruikt tijdelijk een passagiersvliegtuig als cargotoestel.

Dreamliner

De Boeing 787-9 Dreamliner vertrok met honing en zeevoedsel naar China vanaf Auckland. “Dit is een uiterst moeilijke tijd voor onze maatschappij met een aanzienlijke capaciteitsvermindering als gevolg van een verminderde vraag naar reizen, maar deze vrachtdiensten zullen ervoor zorgen dat belangrijke goederen zoals medische benodigdheden en voedsel in en uit Nieuw-Zeeland blijven stromen. We zijn blij om Nieuw-Zeeland op deze manier verbonden te houden met de wereld door samen te werken met onze belangrijkste vrachtpartners”, aldus Rick Nelson, general manager van Air New Zealand.

Charters

Tevens heeft de maatschappij enkele maatregelen ingevoerd om ‘Nieuw-Zeelandse bedrijven verbonden te houden met de wereld’. Zo biedt het bedrijf tijdelijk vrachtcharterdiensten aan voor alle klanten op het Air New Zealand-netwerk (met uitzondering van Londen) en is het concept ‘Multi Pary Charter Agreement’ in het leven geroepen om kleine en middelgrote exporteurs en importeurs te helpen met het vervoeren van hun goederen. Hiermee kunnen bedrijven hun order combineren en samen een charter bestellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close