fbpx
CargoCoronavirusNaast het nieuws

Air New Zealand voor het eerst met Cargo-Dreamliner naar Shanghai

Air New Zealand is voor het eerst met vracht naar Shanghai gevlogen. De maatschappij gebruikt tijdelijk een passagiersvliegtuig als cargotoestel.

Dreamliner

De Boeing 787-9 Dreamliner vertrok met honing en zeevoedsel naar China vanaf Auckland. “Dit is een uiterst moeilijke tijd voor onze maatschappij met een aanzienlijke capaciteitsvermindering als gevolg van een verminderde vraag naar reizen, maar deze vrachtdiensten zullen ervoor zorgen dat belangrijke goederen zoals medische benodigdheden en voedsel in en uit Nieuw-Zeeland blijven stromen. We zijn blij om Nieuw-Zeeland op deze manier verbonden te houden met de wereld door samen te werken met onze belangrijkste vrachtpartners”, aldus Rick Nelson, general manager van Air New Zealand.

Charters

Tevens heeft de maatschappij enkele maatregelen ingevoerd om ‘Nieuw-Zeelandse bedrijven verbonden te houden met de wereld’. Zo biedt het bedrijf tijdelijk vrachtcharterdiensten aan voor alle klanten op het Air New Zealand-netwerk (met uitzondering van Londen) en is het concept ‘Multi Pary Charter Agreement’ in het leven geroepen om kleine en middelgrote exporteurs en importeurs te helpen met het vervoeren van hun goederen. Hiermee kunnen bedrijven hun order combineren en samen een charter bestellen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button