AirbusCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Airbus legt groot deel productie Spanje plat

Airbus legt een groot gedeelte van de productie in Spanje plat, nadat het land nieuwe maatregelen heeft aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus.

Essentieel

Enkele activiteiten omtrent commerciële vliegtuigen, helikopters, defensie en ruimtevaart blijven nog wel doorgaan. Daarbij gaat het om functies in de beveiliging, IT en engineering. Wel zullen zij onder strenge veiligheidsmaatregelen werken.

Thuiswerk

Alle andere niet-essentiële werkzaamheden worden tot donderdag 9 april stilgelegd. Rond die datum wordt er gekeken of de maatregelen verlengd worden. Kantoorpersoneel van Airbus in Spanje blijft thuiswerken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close