fbpx
AirbusCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

Airbus legt groot deel productie Spanje plat

Airbus legt een groot gedeelte van de productie in Spanje plat, nadat het land nieuwe maatregelen heeft aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus.

Essentieel

Enkele activiteiten omtrent commerciële vliegtuigen, helikopters, defensie en ruimtevaart blijven nog wel doorgaan. Daarbij gaat het om functies in de beveiliging, IT en engineering. Wel zullen zij onder strenge veiligheidsmaatregelen werken.

Thuiswerk

Alle andere niet-essentiële werkzaamheden worden tot donderdag 9 april stilgelegd. Rond die datum wordt er gekeken of de maatregelen verlengd worden. Kantoorpersoneel van Airbus in Spanje blijft thuiswerken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button