AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenVliegvelden

British Airways vliegt voorlopig niet vanaf Gatwick

British Airways vliegt voorlopig niet van of naar Londen Gatwick vanwege de coronacrisis. Eerder schortte de maatschappij ook al vluchten vanaf London City Airport op. Vanaf Heathrow wordt nog wel gevlogen, maar met een beperkt schema.

Beperkingen

“Vanwege de aanzienlijke beperkingen en uitdagende marktomstandigheden, waar veel andere maatschappijen ook mee te maken hebben, zullen we tijdelijk ons vliegschema op Gatwick opschorten”, zegt BA in een verklaring. De topman van de maatschappij waarschuwde eerder deze maand dat het financieel slecht gaat met de maatschappij. Met het tijdelijk opschorten van vluchten op Gatwick en Londen City kunnen er kosten worden bespaard.

EasyJet

Gisteren maakte easyJet bekend alle vliegtuigen aan de grond te houden vanwege de coronacrisis. De maatschappij kan nog geen datum noemen voor het herstarten van de commerciële vluchten. Het aan de grond houden van de vloot scheelt aanzienlijk in kosten voor de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close