fbpx
AirlinesCoronavirusVliegvelden

British Airways vliegt voorlopig niet vanaf Gatwick

British Airways vliegt voorlopig niet van of naar Londen Gatwick vanwege de coronacrisis. Eerder schortte de maatschappij ook al vluchten vanaf London City Airport op. Vanaf Heathrow wordt nog wel gevlogen, maar met een beperkt schema.

Beperkingen

“Vanwege de aanzienlijke beperkingen en uitdagende marktomstandigheden, waar veel andere maatschappijen ook mee te maken hebben, zullen we tijdelijk ons vliegschema op Gatwick opschorten”, zegt BA in een verklaring. De topman van de maatschappij waarschuwde eerder deze maand dat het financieel slecht gaat met de maatschappij. Met het tijdelijk opschorten van vluchten op Gatwick en Londen City kunnen er kosten worden bespaard.

EasyJet

Gisteren maakte easyJet bekend alle vliegtuigen aan de grond te houden vanwege de coronacrisis. De maatschappij kan nog geen datum noemen voor het herstarten van de commerciële vluchten. Het aan de grond houden van de vloot scheelt aanzienlijk in kosten voor de maatschappij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button