AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Cabinecrew maatschappijen Taiwan voorlopig in dokterskleding

Cabinecrew van maatschappijen in Taiwan draagt voorlopig extra beschermende kleding vanwege het coronavirus. Dat heeft het Taiwanese Central Epidemic Command Center (CECC) bekendgemaakt.

Kleding

De maatregel gaat in vanaf 1 april. De bemanning zal chirurgische maskers moeten dragen, een veiligheidsbril, beschermende kleding en handschoenen. Dezelfde uitrusting die aan medisch personeel wordt gegeven, volgens Chen Shih-Chung, minister van volksgezondheid en hoofd van de CECC. Het centrum zegt ook dat er richtlijnen zullen komen voor passagiers, die gestraft zullen worden als zij zich niet aan de regels houden.

Quarantaine

Eerder kondigde de Civil Aeronautics Administration aan dat vliegtuigbemanning die door een langeafstandsvlucht in het buitenland moet overnacht, vijf dagen in thuisquarantaine moet zitten na terugkeer in Taiwan. Voor personeel van vrachtvluchten geldt onder deze omstandigheden een thuisquarantaineperiode van drie dagen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close