fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Cabinecrew maatschappijen Taiwan voorlopig in dokterskleding

Cabinecrew van maatschappijen in Taiwan draagt voorlopig extra beschermende kleding vanwege het coronavirus. Dat heeft het Taiwanese Central Epidemic Command Center (CECC) bekendgemaakt.

Kleding

De maatregel gaat in vanaf 1 april. De bemanning zal chirurgische maskers moeten dragen, een veiligheidsbril, beschermende kleding en handschoenen. Dezelfde uitrusting die aan medisch personeel wordt gegeven, volgens Chen Shih-Chung, minister van volksgezondheid en hoofd van de CECC. Het centrum zegt ook dat er richtlijnen zullen komen voor passagiers, die gestraft zullen worden als zij zich niet aan de regels houden.

Quarantaine

Eerder kondigde de Civil Aeronautics Administration aan dat vliegtuigbemanning die door een langeafstandsvlucht in het buitenland moet overnacht, vijf dagen in thuisquarantaine moet zitten na terugkeer in Taiwan. Voor personeel van vrachtvluchten geldt onder deze omstandigheden een thuisquarantaineperiode van drie dagen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button