CoronaCorona impact passagiersKLMNL nieuwsOverig nieuws

KLM voegt extra vlucht Bali – Amsterdam toe

KLM voert op 2 april een extra repatriëringsvlucht uit van Bali naar Amsterdam. De route wordt gevlogen met een Boeing 777.

Bijstand

Het ministerie van Buitenlandse Zaken werkt samen met luchtvaartmaatschappijen, de reisbranche en verzekeraars om iedereen die zich heeft ingeschreven via de website Bijzondere Bijstand Buitenland, thuis te brengen. Deze website werd in maart in het leven geroepen voor Nederlandse reizigers in het buitenland die door de coronacrisis niet in staat zijn om zelf hun terugkeer te regelen.

Route

Vlucht KL826 wordt donderdag 2 april uitgevoerd om 21.20. De B777 vertrekt vanaf Denpasar en moet rond 7 uur ‘s ochtends aankomen op Schiphol. Tickets voor de vlucht zijn via de website van KLM beschikbaar. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Indonesië zeggen niet te kunnen garanderen dat iedereen een stoel krijgt op de vlucht en roept reizigers op niet naar het contactcentrum te bellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close