fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Lufthansa eenmalig voor repatriëring naar Auckland met een 747

Lufthansa heeft eenmalig een vlucht naar Auckland uitgevoerd om gestrande Duitse toeristen op te halen. Het is de eerste keer dat de maatschappij naar de Nieuw-Zeelandse stad vliegt.

747

Voor de vlucht is een Boeing 747-400 ingezet met registratie D-ABVY. Het toestel vloog op 25 maart van Frankfurt naar Tokio en een dag later van Tokio naar Auckland. Op 28 maart vloog de 747 terug naar Frankfurt, ook weer met een tussenstop in Tokio.

Afrika

Gisteren werden er ook Duitse toeristen uit Afrika opgehaald. De reizigers moesten opgepikt worden uit Mombasa, maar dat is geen reguliere Lufthansa-bestemming. De dichtstbijzijnde station manager van Lufthansa is gestationeerd in Nairobi. Hij besloot in de auto te stappen voor een rit van zeven uur om de repatriëringsvlucht af te kunnen handelen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button