AirlinesBoeing 747CoronaOverig nieuws

Lufthansa eenmalig voor repatriëring naar Auckland met een 747

Lufthansa heeft eenmalig een vlucht naar Auckland uitgevoerd om gestrande Duitse toeristen op te halen. Het is de eerste keer dat de maatschappij naar de Nieuw-Zeelandse stad vliegt.

747

Voor de vlucht is een Boeing 747-400 ingezet met registratie D-ABVY. Het toestel vloog op 25 maart van Frankfurt naar Tokio en een dag later van Tokio naar Auckland. Op 28 maart vloog de 747 terug naar Frankfurt, ook weer met een tussenstop in Tokio.

Afrika

Gisteren werden er ook Duitse toeristen uit Afrika opgehaald. De reizigers moesten opgepikt worden uit Mombasa, maar dat is geen reguliere Lufthansa-bestemming. De dichtstbijzijnde station manager van Lufthansa is gestationeerd in Nairobi. Hij besloot in de auto te stappen voor een rit van zeven uur om de repatriëringsvlucht af te kunnen handelen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close