AirlinesCoronaFrequente reizigerNaast het nieuws

S7 Airlines geeft miles aan thuisblijvers

Nu reizigers bijna niet meer kunnen en mogen vliegen, kunnen er ook geen miles gespaard worden. S7 Airlines speelt hierop in door mensen die thuis blijven elke dag gratis miles te geven.

Thuisblijven

“Het beste wat we allemaal kunnen doen in de strijd tegen deze pandemie, is onze vliegbewegingen beperken en thuisblijven”, zegt de maatschappij. “Het reizen keer later wel in ons leven terug. We ondersteunen iedereen die de quarantaine respecteert door hen gratis miles te geven.”

Miles

Klanten van het loyaliteitsprogramma van de Russische maatschappij kunnen elke dag op deze pagina aangeven dat zij thuis zijn gebleven en ontvangen daarvoor iedere keer honderd miles. De punten die met deze corona-actie worden verdiend, blijven geldig tot eind 2021.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close