fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

IAG heeft nog tien procent aan capaciteit in april en mei

IAG schrapt meer capaciteit dan verwacht. Half maart kondigde het moederbedrijf van onder andere British Airways nog aan dat er 75 procent aan capaciteit zou worden geschrapt in april en mei. Dat is nu bijgesteld naar negentig procent.

Capaciteit

“Na evaluatie heeft IAG besloten de capaciteit verder te verminderen tot een reductie van ongeveer negentig procent in april en mei, vergeleken met vorig jaar”, aldus de Groep.

British Airways

Bij British Airways worden zo’n 36.000 personeelsleden met tijdelijk verlof gestuurd. De Britse overheid vergoed tachtig procent van de salarissen. Zo’n vierduizend piloten van de maatschappij nemen vier weken onbetaald verlof in april en mei.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button