fbpx
CoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Minister steekt personeel Schiphol hart onder de riem | Video

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft een bezoek gebracht aan Schiphol om het personeel een hart onder de riem te steken.

Raar

“Het is een heel raar beeld, lege vertrekhallen, en het is ontzettend rustig bij de douane en bij de medische dienst”, zegt Van Nieuwenhuizen. “Maar ja, het moet wel allemaal doorgaan, en ik ben ontzettend blij dat die mensen dat ook doen.”

Belangrijk

De minister benadrukt het belang van vrachtvluchten om spullen zoals medicijnen en mondkapjes naar Nederland te brengen. Ook zijn de vluchten om Nederlanders te repatriëren hard nodig. “In een zeer beperkte omvang wordt hier toch gewoon doorgewerkt. Daar wil ik die mensen ontzettend voor bedanken”, aldus de minister.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button