CoronaNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Minister steekt personeel Schiphol hart onder de riem | Video

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft een bezoek gebracht aan Schiphol om het personeel een hart onder de riem te steken.

Raar

“Het is een heel raar beeld, lege vertrekhallen, en het is ontzettend rustig bij de douane en bij de medische dienst”, zegt Van Nieuwenhuizen. “Maar ja, het moet wel allemaal doorgaan, en ik ben ontzettend blij dat die mensen dat ook doen.”

Belangrijk

De minister benadrukt het belang van vrachtvluchten om spullen zoals medicijnen en mondkapjes naar Nederland te brengen. Ook zijn de vluchten om Nederlanders te repatriëren hard nodig. “In een zeer beperkte omvang wordt hier toch gewoon doorgewerkt. Daar wil ik die mensen ontzettend voor bedanken”, aldus de minister.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close