CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersIndustrieOverig nieuws

Trump overweegt binnenlandse vluchten aan banden te leggen

De Amerikaanse president overweegt om een gedeelte van de binnenlandse vluchten een halt toe te roepen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Hotspots

Op een persconferentie in het Witte Huis zei Trump hier over na te denken. “Ik kijk dan vooral naar de hotspots”, gaf hij aan. “Maar alle vluchten aan de grond houden is een heel, heel, heel moeilijke beslissing.”

Verspreiding

Hij stelt dat een dergelijk plan mogelijk het verkeer op de luchthavens van door corona zwaar getroffen steden als New York, New Orleans en Detroit zal platleggen en zich kan uitbreiden naar andere grote hubs, afhankelijk van hoe het virus zich verspreidt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close