fbpx
BoeingCoronavirusVliegtuigen

Boeing legt productie stil in de omgeving van Philadelphia

Boeing heeft aangekondigd haar fabriek in Ridley Township, nabij Philadelphia, stil te leggen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In de fabriek wordt aan onder andere de H-47 Chinook, V-22 Osprey and MH-139A Grey Wolf gewerkt.

Sluiting

De fabriek zal iets meer dan twee weken gesloten blijven. Boeing verwacht dat op 20 april het werk kan worden hervat. In de weken dat de fabriek stil ligt zal deze uitgebreid worden schoongemaakt. Boeing zal ondertussen ook uitwerken hoe het werk op veilige wijze hervat kan worden.

Seattle

De fabriek rond Puget Sound in de Amerikaanse staat Washington werd eerder al gesloten voor een periode van twee weken. Aanstaande maandag zou het werk in de fabriek hervat moeten worden, maar het is nog onbekend of dit doorgaat.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button