BoeingCoronaVliegtuigtype & -bouwer

Boeing legt productie stil in de omgeving van Philadelphia

Boeing heeft aangekondigd haar fabriek in Ridley Township, nabij Philadelphia, stil te leggen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In de fabriek wordt aan onder andere de H-47 Chinook, V-22 Osprey and MH-139A Grey Wolf gewerkt.

Sluiting

De fabriek zal iets meer dan twee weken gesloten blijven. Boeing verwacht dat op 20 april het werk kan worden hervat. In de weken dat de fabriek stil ligt zal deze uitgebreid worden schoongemaakt. Boeing zal ondertussen ook uitwerken hoe het werk op veilige wijze hervat kan worden.

Seattle

De fabriek rond Puget Sound in de Amerikaanse staat Washington werd eerder al gesloten voor een periode van twee weken. Aanstaande maandag zou het werk in de fabriek hervat moeten worden, maar het is nog onbekend of dit doorgaat.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close