AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenEditors choiceFinancieelOpmerkelijk

Cathay Pacific vervoert slechts 582 passagiers per dag

Cathay Pacific heeft het zwaar te verduren door de coronacrisis. De maatschappij, die normaal 100.000 reizigers per dag vervoert, heeft deze week een dieptepunt bereikt met slechts 582 passagiers op een dag.

Routes

Cathay Pacific heeft vrijwel alle routes geschrapt. De maatschappij vliegt in april twee keer per week van Hong Kong naar Londen, Los Angeles, Vancouver en Sydney en drie keer per week naar acht bestemmingen in Azië.

Transfer

Cathay Pacific vervoert normaliter veel overstappende reizigers. Doordat deze markt volledig is weggevallen herstelt Cathay Pacific nog niet zoals andere Chinese maatschappijen, die een groter binnenlands netwerk hebben.

Protesten

Cathay Pacific had het voor de uitbraak van het coronavirus al zwaar. De maatschappij had last van de beperkte vraag naar vliegreizen naar Hong Kong door de protesten die waren uitgebroken in de stad.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close