fbpx
AirlinesCoronavirusRoutes en Bestemmingen

Emirates hervat volgende week eerste vluchten

Emirates heeft aangekondigd vanaf aanstaande maandag weer op enkele routes te zullen vliegen. Vorige week schrapte de maatschappij al haar passagiersvluchten.

Leeg

Op de routes die Emirates hervat mogen enkel op de uitgaande vlucht passagiers mee. De vlucht naar Dubai toe zal enkel vracht meenemen. De maatschappij zal vier keer per week tussen Dubai en Londen Heathrow vliegen. Frankfurt, Parijs, Brussel en Zürich zullen drie keer per week aangevlogen worden. Op de vluchten zet Emirates Boeing 777-300ER’s in.

Service

Emirates laat weten de service aan te hebben gepast om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Reizigers zullen geen tijdschriften of ander leesmateriaal aangeboden krijgen en de maaltijden hebben een nieuwe verpakking gekregen om contact te minimaliseren. Reizigers kunnen geen gebruik meer maken van de lounges of chauffeur service die de maatschappij biedt. De vliegtuigen worden na elke vlucht uitgebreid schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button