AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersGolf-regioRoutes

Emirates hervat volgende week eerste vluchten

Emirates heeft aangekondigd vanaf aanstaande maandag weer op enkele routes te zullen vliegen. Vorige week schrapte de maatschappij al haar passagiersvluchten.

Leeg

Op de routes die Emirates hervat mogen enkel op de uitgaande vlucht passagiers mee. De vlucht naar Dubai toe zal enkel vracht meenemen. De maatschappij zal vier keer per week tussen Dubai en Londen Heathrow vliegen. Frankfurt, Parijs, Brussel en Zürich zullen drie keer per week aangevlogen worden. Op de vluchten zet Emirates Boeing 777-300ER’s in.

Service

Emirates laat weten de service aan te hebben gepast om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Reizigers zullen geen tijdschriften of ander leesmateriaal aangeboden krijgen en de maaltijden hebben een nieuwe verpakking gekregen om contact te minimaliseren. Reizigers kunnen geen gebruik meer maken van de lounges of chauffeur service die de maatschappij biedt. De vliegtuigen worden na elke vlucht uitgebreid schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close