fbpx
AirlinesCoronavirusKLMNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

KLM vliegt weer naar Australië

De KLM heeft heeft aangekondigd weer vluchten naar Australië uit te zullen voeren. De maatschappij vliegt twee keer van Schiphol via Kuala Lumpur naar Sydney om Nederlanders te repatriëren. De eerste vlucht, KL827, vertrok donderdagavond vanaf Schiphol.

Vlucht

De Boeing 777-200ER waarmee de vluchten worden uitgevoerd blijft een etmaal op de grond staan in Maleisië, zodat de crew kan rusten. Door de lange stop in Maleisië arriveert het toestel zaterdag pas in Sydney. Maandag landt, voor het eerst in twintig jaar tijd, de KLM vlucht uit Australië weer op Schiphol. De tweede retourvlucht vertrekt op 6 april en komt op 10 april weer terug op Schiphol.

Nieuw-Zeeland

Naast de twee vluchten naar Sydney wordt ook de mogelijkheid geboden om vanuit Nieuw-Zeeland of vanuit andere Australische steden terug te keren dankzij een samenwerking met Malaysia Airlines. De passagiers kunnen met de Maleisische maatschappij naar Kuala Lumpur vliegen, waar zij kunnen overstappen op de KLM vlucht naar Amsterdam.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button