AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCoronavirusKLMNL nieuwsRoutes

KLM vliegt weer naar Australië

De KLM heeft heeft aangekondigd weer vluchten naar Australië uit te zullen voeren. De maatschappij vliegt twee keer van Schiphol via Kuala Lumpur naar Sydney om Nederlanders te repatriëren. De eerste vlucht, KL827, vertrok donderdagavond vanaf Schiphol.

Vlucht

De Boeing 777-200ER waarmee de vluchten worden uitgevoerd blijft een etmaal op de grond staan in Maleisië, zodat de crew kan rusten. Door de lange stop in Maleisië arriveert het toestel zaterdag pas in Sydney. Maandag landt, voor het eerst in twintig jaar tijd, de KLM vlucht uit Australië weer op Schiphol. De tweede retourvlucht vertrekt op 6 april en komt op 10 april weer terug op Schiphol.

Nieuw-Zeeland

Naast de twee vluchten naar Sydney wordt ook de mogelijkheid geboden om vanuit Nieuw-Zeeland of vanuit andere Australische steden terug te keren dankzij een samenwerking met Malaysia Airlines. De passagiers kunnen met de Maleisische maatschappij naar Kuala Lumpur vliegen, waar zij kunnen overstappen op de KLM vlucht naar Amsterdam.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close