AirlinesCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirus

Lufthansa blijft tot in mei repatriëren

Lufthansa heeft aangekondigd tot en met 3 mei haar aangepaste vliegrooster voor repatriëringsvluchten aan te houden. Alle reguliere vluchten die nog gepland waren tot en met 3 mei zullen komen te vervallen.

Vluchten

Lufthansa vliegt de komende tijd drie keer per week van Frankfurt naar Newark, Chicago, Montreal, Sao Paulo, Bangkok en Tokio. De maatschappij voert nog ongeveer 50 dagelijkse vluchten uit van Frankfurt en München naar verschillende Europese bestemmingen.

Groep

Sinds het begin van het repatriëren hebben Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Brussels Airlines, Eurowings en Edelweiss ongeveer 60,000 reizigers teruggebracht naar Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. In totaal heeft de Lufthansa groep al meer dan 300 repatriëringsvluchten uitgevoerd in opdracht van reisbureaus, cruisemaatschappijen en overheden. Op het moment worden nog 45 vluchten voorbereid.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close