Boeing 747CorendonLiefhebberNaast het nieuws

Corendon biedt digitale rondleiding door Boeing 747

Het Corendon Village Hotel Amsterdam geeft op 9 april om 14:00 een digitale rondleiding door haar Boeing 747. De rondleiding wordt gegeven door de piloot die het toestel voor de laatste keer op Schiphol aan de grond zette.

Rondleiding

Tijdens de rondleiding zullen de verborgen delen van het toestel, zoals de slaapplaatsen van de bemanning en de zwarte dozen aan bod komen. De rondleiding word live op Facebook uitgezonden. Meer informatie vindt u hier.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close