fbpx
CoronavirusGeneral aviationLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsVliegvelden

Breda Airport organiseert bedankvlucht voor de zorg

Breda Airport organiseert vandaag, zondag 5 april, tussen 11.30 en 14.00 uur een speciale bedankvlucht voor het Nederlandse zorgpersoneel.

Bedankje

Vliegveld Breda Seppe organiseert vandaag een speciale bedankvlucht langs vier ziekenhuizen in de regio. De luchthaven zegt de bijzondere vlucht te organiseren om haar grote waardering voor de intensieve zorg voor de corona-patiënten kenbaar te maken. Tijdens de vlucht zal het sleepvliegtuig de tekst “BREDA AIRPORT DANKT DE ZORG!❤️” meedragen.

De bijzondere vlucht vindt vandaag plaats tussen 11.30 uur en 14.00 uur en zal de onderstaande route volgen. Het vliegtuig met de boodschap zal steeds drie rondjes vliegen rondom iedere locatie, zodat al het zorgpersoneel (en mogelijk ook sommige patiënten) de boodschap kunnen zien.

Route
Bravis Bergen op Zoom ->
Bravis Roosendaal ->
Amphia locatie Langendijk Breda ->
Amphia locatie Molengracht Breda.

Coronacrisis

Het personeel en de bedrijven achter het Brabantse vliegveld zeggen enorm veel respect te hebben voor de ‘niet-aflatende inspanningen van al het zorgpersoneel’ tijdens de coronacrisis. Noord-Brabant is in Nederland het hardst getroffen door de uitbraak van het coronavirus. Gisteren werden er voor de eerste keer meer besmettingen buiten dan binnen de provincie vastgesteld.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Sytse Sijbesma

Hoofdredacteur. Sytse studeert sinds 2018 Fiscaal Recht alsmede Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is van jongs af aan gepassioneerd over ruimtevaart en commerciële, zakelijke en recreatieve luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button