CoronaGeneral aviationLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsVliegvelden

Breda Airport organiseert bedankvlucht voor de zorg

Breda Airport organiseert vandaag, zondag 5 april, tussen 11.30 en 14.00 uur een speciale bedankvlucht voor het Nederlandse zorgpersoneel.

Bedankje

Vliegveld Breda Seppe organiseert vandaag een speciale bedankvlucht langs vier ziekenhuizen in de regio. De luchthaven zegt de bijzondere vlucht te organiseren om haar grote waardering voor de intensieve zorg voor de corona-patiënten kenbaar te maken. Tijdens de vlucht zal het sleepvliegtuig de tekst “BREDA AIRPORT DANKT DE ZORG!❤️” meedragen.

De bijzondere vlucht vindt vandaag plaats tussen 11.30 uur en 14.00 uur en zal de onderstaande route volgen. Het vliegtuig met de boodschap zal steeds drie rondjes vliegen rondom iedere locatie, zodat al het zorgpersoneel (en mogelijk ook sommige patiënten) de boodschap kunnen zien.

Route
Bravis Bergen op Zoom ->
Bravis Roosendaal ->
Amphia locatie Langendijk Breda ->
Amphia locatie Molengracht Breda.

Coronacrisis

Het personeel en de bedrijven achter het Brabantse vliegveld zeggen enorm veel respect te hebben voor de ‘niet-aflatende inspanningen van al het zorgpersoneel’ tijdens de coronacrisis. Noord-Brabant is in Nederland het hardst getroffen door de uitbraak van het coronavirus. Gisteren werden er voor de eerste keer meer besmettingen buiten dan binnen de provincie vastgesteld.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close