KLMLiefhebberNaast het nieuwsNieuwsNL nieuwsRoutesVideo opmerkelijkVliegvelden

Video: KLM landt voor het eerst in 20 jaar in Sydney

Deze week vliegt KLM voor het eerst in twintig jaar tussen Amsterdam en Sydney. De landing beloofde een unieke gebeurtenis te worden.

Bijzonder

Het was al voor de Tweede Wereldoorlog de wens van KLM om directe vluchten naar het Australische continent uit te voeren, maar het duurde nog even voordat het zover was. Pas in 1950 was het eindelijk zover en voerde KLM voor het eerst een passagiersvlucht uit naar Sydney. Deze week wordt de route voor het eerst in twintig jaar tijd weer gevlogen. Voor Rob Flick, captain op de KLM-vlucht, is het ook een bijzonder moment. Voor hem is het 25 jaar geleden dat hij voor het laatst naar Sydney vloog.

Lees meer over de bijzondere geschiedenis van KLM en Sydney:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close