fbpx
BoeingCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

Boeing houdt fabrieken Washington langer dicht

De fabrieken rondom Puget Sound en Moses Lake in Washington blijven langer gesloten. De extra tijd wordt gebruikt om verdere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te implementeren.

Maatregelen

Die maatregelen houden in dat er aanwijzingen worden neergezet om duidelijk te maken of er voldoende afstand is tussen werknemers en dat er frequenter en grondiger schoongemaakt zal worden. Ook wordt er een rooster geïmplementeerd waarin werknemers op meer diverse tijden zullen werken zodat het aantal medewerkers op één tijdstip wordt verminderd.

Werknemers

“De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, hun families en onze gemeenschappen is onze gedeelde prioriteit”, zegt Stan Deal, CEO van Boeing Commercial Airplanes. De Boeing-locaties die open blijven, worden volgens de bouwer dagelijks gecontroleerd en beoordeeld. Kantoorpersoneel blijft thuiswerken.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button