BoeingCoronaOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Boeing houdt fabrieken Washington langer dicht

De fabrieken rondom Puget Sound en Moses Lake in Washington blijven langer gesloten. De extra tijd wordt gebruikt om verdere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te implementeren.

Maatregelen

Die maatregelen houden in dat er aanwijzingen worden neergezet om duidelijk te maken of er voldoende afstand is tussen werknemers en dat er frequenter en grondiger schoongemaakt zal worden. Ook wordt er een rooster geïmplementeerd waarin werknemers op meer diverse tijden zullen werken zodat het aantal medewerkers op één tijdstip wordt verminderd.

Werknemers

“De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, hun families en onze gemeenschappen is onze gedeelde prioriteit”, zegt Stan Deal, CEO van Boeing Commercial Airplanes. De Boeing-locaties die open blijven, worden volgens de bouwer dagelijks gecontroleerd en beoordeeld. Kantoorpersoneel blijft thuiswerken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close