fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Brussels Airlines blijft langer aan de grond

Brussels Airlines blijft tot 15 mei aan de grond. Eerder meldde de maatschappij tot 20 april niet te vliegen. Klanten worden automatisch op de hoogte gesteld van de annuleringen.

Beperkingen

Gezien de beperkingen die nog steeds in veel landen gelden en het aanhoudende negatieve reisadvies van de Belgische autoriteiten, heeft Brussels Airlines besloten om de tijdelijke opschorting van alle vluchten met vier weken te verlengen. De maatschappij houdt echter wel een minimale vluchtcapaciteit beschikbaar voor repatriëringsvluchten van de overheid en voor het vervoer van humanitaire goederen.

Herstart

“Met het oog op een stabiel vluchtaanbod zodra de activiteiten worden hervat, werkt Brussels Airlines momenteel aan een gereduceerd netwerk dat beantwoordt aan de behoeften van zakenreizigers en toeristen”, zegt de maatschappij. “Bij de herstart van haar operaties zal Brussels Airlines geleidelijk aan het aanbod vergroten in functie van de vraag en de behoeften van de markten die de maatschappij bedient. Meer informatie over het aanbod vanaf 15 mei zal binnenkort gecommuniceerd worden.”

Verlof

Met de verlenging van de tijdelijke opschorting van alle vluchten, wordt ook het tijdelijk verlof van het personeel verlengd. Uitzonderingen zijn medewerkers die de repatriëringsvluchten uitvoeren, de vloot onderhouden of de herstart van de operaties voorbereiden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button