CoronaCorona impact passagiersNieuwsOverig nieuws

Overstappen in Bahrein mag weer

Het is weer mogelijk om over te stappen in Bahrein. Dat laat Gulf Air, de nationale maatschappij van het land, weten. Vanwege het coronavirus mochten er geen internationale reizigers meer het land binnengaan of overstappen via Bahrein.

Overstappen

“In overeenstemming met de nieuwe voorschriften van de Civil Aviation Authority, verwelkomen we overstappende passagiers via Bahrain International Airport”, aldus de maatschappij. De inreisbeperkingen voor internationale reizigers gelden nog wel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close