fbpx
BoeingCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

Boeing stopt tijdelijk 787 productie

Boeing legt de 787 productie in de fabriek in South Carolina tijdelijk stil vanaf woensdag 8 april, vanwege het coronavirus. Kantoorpersoneel werkt in die periode thuis.

Verlof

Er is nog geen einddatum genoemd. Personeel dat niet kan thuiswerken, krijgt twee weken betaald verlof. Daarna hebben deze medewerkers de optie om betaalde vrije dagen op te nemen of om een aanvraag in te dienen voor een werkloosheidsuitkering van de overheid in noodsituaties.

Veiligheid

“We concentreren ons op de gezondheid en veiligheid van teamleden. We werken samen met staats- en lokale overheidsfunctionarissen en volksgezondheidsfunctionarissen om acties te ondernemen die onze mensen het beste beschermen”, aldus Brad Zaback, vice president en general manager van het 787 programma.

Schoonmaak

Tijdens de sluiting van de 787 fabriek zal de bouwer extra grondig schoonmaken. Zodra de opschorting wordt opgeheven zal het Dreamliner programma geleidelijk worden opgestart, ‘met de nadruk op veiligheid, kwaliteit, integriteit en het voldoen aan de toewijding aan onze klanten’, aldus Boeing.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button