CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Thailand verlengt inreisverbod internationale reizigers

Thailand verlengt het inreisverbod voor internationale reizigers tot en met 18 april 17 uur UTC (19 uur ‘s avonds, Nederlandse tijd). Het inreisverbod liep vandaag om middernacht af.

Verbod

Het verbod geldt niet voor staats- of militaire vliegtuigen, noodlandingen, landingen om te tanken (zonder dat er reizigers uit het vliegtuig gaan), hulpvluchten, cargo en repatriëringsvluchten. Vliegtuigen die al onderweg waren voordat de verlenging werd ingesteld, mochten wel landen, maar alle passagiers moeten veertien dagen in quarantaine.

Thai Airways

Thai Airways maakte eind maart bekend het vliegschema af te bouwen omdat de Thaise regering een lockdown afkondigde, welke tot 30 april geldt. Getroffen reizigers kunnen niet het geld terug krijgen, maar wel een reisvoucher om op een later moment te gebruiken. De voucher is één jaar geldig. De maatschappij blijft nog wel vrachtvluchten en repatriëringsvluchten uitvoeren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close