AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Wizz Air komende tijd niet meer naar Nederland vanaf Roemenië

Wizz Air heeft alle routes opgeschort tussen Roemenië en Groot-Brittannië, Zwitserland en Nederland, tot en met 18 april. De maatregel is het gevolg van nieuwe reisbeperkingen die de Roemeense autoriteiten hebben opgelegd voor alle vluchten vanaf Roemenië naar deze landen.

Coronavoucher

De routes naar België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Duitsland blijven vanuit heel Europa opgeschort tot 30 april. Passagiers worden automatisch op de hoogte gebracht via e-mail en kunnen kiezen tussen terugstorting van het geld of het aannemen van een coronavoucher ter waarde van 120 procent van de reissom.

Reisbureau

Reizigers die hun boeking hebben gemaakt via een reisbureau moeten contact opnemen met het betreffende bedrijf waar ze hun tickets hebben gekocht. “Wizz Air biedt zijn oprechte excuses aan voor de verstoringen die het reisverbod voor de klanten veroorzaken en zorgt ervoor dat de veiligheid en het welzijn van zijn passagiers en bemanning de topprioriteit van de luchtvaartmaatschappij blijft”, aldus Wizz Air.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close