737 MAXBoeingNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

‘737 Max flight control computer krijgt updates’

De flight control computer van de 737 Max krijgt twee nieuwe updates. Daarmee worden volgens persbureau Reuters twee problemen verholpen.

Fouten

Het ene probleem betreft hypothetische fouten in de microprocessor van de flight control computer, die mogelijk kan zorgen voor het verlies van controle over de besturing en het andere probleem zou mogelijk kunnen leiden tot het uitschakelen van de automatische piloot tijdens de final approach.

Vertraging

Wanneer de update klaar is kan Boeing nog niet zeggen. Maar de bouwer verwacht niet dat de 737 Max verdere vertraging oploopt. De planning is nog steeds om het toestel midden-2020 weer te laten vliegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close