fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

AirAsia houdt vliegtuigen Filipijnse dochter langer aan de grond

AirAsia Philippines verlengt de opschorting van alle binnenlandse en internationale vluchten tot 30 april vanwege de verlengde maatregelen van de Filipijnse regering.

Voucher

Alle getroffen reizigers worden per e-mail of SMS op de hoogte gesteld en kunnen of een nieuwe vlucht kiezen (met nieuwe reisdatum tot en met 31 oktober) of een coronavoucher krijgen. Het gaat om vluchtnummers van AirAsia die beginnen met Z2 voor reizigers die een boeking hebben geplaatst vóór 22 maart met een vertrekdatum tot 31 mei 2020.

Klantenservice

De maatschappij zegt momenteel veel vragen binnen te krijgen op de klantenservice: “We blijven al het mogelijke doen om gasten die in deze periode door een geannuleerde vlucht zijn getroffen, zo goed mogelijk te helpen en we danken hen voor hun geduld.”

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button