AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

AirAsia houdt vliegtuigen Filipijnse dochter langer aan de grond

AirAsia Philippines verlengt de opschorting van alle binnenlandse en internationale vluchten tot 30 april vanwege de verlengde maatregelen van de Filipijnse regering.

Voucher

Alle getroffen reizigers worden per e-mail of SMS op de hoogte gesteld en kunnen of een nieuwe vlucht kiezen (met nieuwe reisdatum tot en met 31 oktober) of een coronavoucher krijgen. Het gaat om vluchtnummers van AirAsia die beginnen met Z2 voor reizigers die een boeking hebben geplaatst vóór 22 maart met een vertrekdatum tot 31 mei 2020.

Klantenservice

De maatschappij zegt momenteel veel vragen binnen te krijgen op de klantenservice: “We blijven al het mogelijke doen om gasten die in deze periode door een geannuleerde vlucht zijn getroffen, zo goed mogelijk te helpen en we danken hen voor hun geduld.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close