CoronaCorona impact passagiersEditors choiceOverig nieuws

Eerste repatriëringsvlucht KLM Zuid-Afrika vertrokken

De eerste vlucht van KLM om reizigers in Zuid-Afrika op te halen is vandaag vertrokken. Dat meldt Hans Peters, de Nederlandse ambassadeur in Zuid-Afrika.

Kaapstad

Er gaan deze week twee KLM-vluchten vanuit Zuid-Afrika om gestrande reizigers terug te brengen: vandaag vanuit Kaapstad en morgen (donderdag 9 april) vanuit Johannesburg. Alle passagiers zijn al benaderd en de boeking is gesloten.

Extra vluchten

De ambassadeur zegt dat er ook nog twee andere repatriëringsvluchten komen. De datum daarvoor is nog niet bekend, maar Peters hoopt dat deze aan het eind van deze week kunnen plaatsvinden. “Ik begrijp hoe moeilijk deze situatie voor velen van u is. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan blijven doen om zoveel mogelijk Nederlanders de komende dagen naar huis te kunnen laten gaan”, aldus Peters.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close