AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Etihad paar dagen in april naar Amsterdam met 787-10

Etihad voert in april extra vluchten uit om reizigers te repatriëren die gestrand zijn in de Verenigde Arabische Emiraten. Tussen 11 en 20 april zal vier keer per week worden gevlogen van Abu Dhabi naar Amsterdam, met een B787-10 Dreamliner.

Amsterdam

De vlucht naar Amsterdam vertrekt om 14:25 op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag onder vluchtnummer EY77. Verder wordt er ook een extra vlucht naar Melbourne toegevoegd onder vluchtnummer EY460 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Deze route zal worden uitgevoerd met een B787-9 tussen 8 en 21 april.

Passagiers

Andere repatriëringsvluchten die worden uitgevoerd, gaan naar Seoul ICN (EY876), Singapore (EY470), Manila (EY424) en Jakarta (EY474). De maatschappij heeft eind maart alle passagiersvluchten geschrapt. Alle passagiers worden op de hoogte gesteld van de geannuleerde vluchten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close