CoronaCorona gevolgen maatschappijenNieuwsOverig nieuwsVliegvelden

Luchthaven Wuhan na 76 dagen weer open | Video

De luchthaven van Wuhan is woensdag na 76 dagen weer geopend. Er moeten op de eerste dag 233 vluchten worden afgehandeld, waarvan 122 inkomende en 111 uitgaande vluchten.

Codeshare

Wuhan’s vliegveld ging op 23 januari op slot. Er gaan geen directe vluchten vanuit Nederland naar Wuhan, maar KLM heeft hiervoor wel een codeshare met China Eastern Airlines, China Southern Airlines en Xiamen Air.

Eerste vlucht

De eerste vlucht die aankwam – MF8095 van Xiamen Air vanuit Hangzhou – werd feestelijk onthaald met een watersaluut. De eerste vlucht die op de planning stond om te vertrekken was MU2527 naar Sanya.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close