CoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsVliegvelden

Twente Airport maakte ruimte voor parkeerplekken vliegtuigen

Twente Airport en firma Strukton zijn begonnen met de werkzaamheden voor de aanleg van vijf extra vliegtuigopstelplaatsen (VOP’s). Deze extra parkeerplaatsen zullen worden gebruikt voor het verrichten van onderhoud aan vliegtuigen.

Parkeren

Zowel Twente als Groningen hebben eerder bekendgemaakt dat er vanuit binnen- en buitenland is geïnformeerd naar de mogelijkheid om vliegtuigen op te slaan op de luchthavens. In Twente is ruimte voor zeven widebody toestellen en tien narrowbody toestellen.

Onderhoud

Hierdoor wordt er versneld een onderhoudscentrum opgezet op de luchthaven van Twente. Het vliegveld was al langer van plan onderhoudsfaciliteiten te creëren en heeft vorig jaar samen met Airbus de mogelijkheden hiervoor onderzocht. Door het onderhoudscentrum versneld te openen kunnen de geparkeerde vliegtuigen eenvoudig onderhouden worden.

©Twente Airport
©Twente Airport

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close