CoronaCorona impact passagiersOverig nieuwsVeiligheid

AirBaltic vier keer naar Schiphol voor repatriëring

AirBaltic vliegt op aanvraag van de Letse overheid in april en mei vier keer naar Amsterdam en Frankfurt om 140 gestrande reizigers op te halen.

Vluchten

De vluchten worden uitgevoerd op 15 april, 22 april, 29 april en 6 mei. Staatsburgers en inwoners van Letland die mee willen, kunnen contact opnemen met de klantenservice van de maatschappij. Passagiers die vanaf Riga mee willen naar Schiphol of Frankfurt, kunnen alleen mee als zij aan de voorwaarden voldoen om Nederland of Duitsland binnen te gaan.

Gezondheid

Mensen die mee willen op een van de vluchten, maar gezondheidsklachten hebben, worden verzocht contact op te nemen met het medische personeel op de luchthaven van Riga. Passagiers die in Riga arriveren uit risicogebieden moeten veertien dagen in thuisquarantaine. AirBaltic heeft verder alle vluchten opgeschort tot 12 mei.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close