CargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Etihad start vrachtvluchten naar Amsterdam

Etihad start met nieuwe vrachtvluchten met passagiersvliegtuigen op routes naar Amsterdam, Melbourne, Chennai, Kerala en Karachi, vanaf Abu Dhabi. Er wordt gebruik gemaakt van de buikcapaciteit van 777’s en 787’s.

Vracht

De extra vrachtvluchten moeten de stroom van essentiële voorraden naar de Verenigde Arabische Emiraten vergroten en de connectiviteit met de belangrijkste markten. Onlangs startte de maatschappij al met vrachtvluchten met passagierstoestellen naar Seoul, Beijing, Bangkok, Singapore, Manila, Jakarta, Mumbai, Delhi, Bangalore and Riyadh.

Voedsel

De vracht die vervoerd zal worden bestaat uit vlees, vis, zeevruchten, fruit, groenten en geneesmiddelen en andere medische benodigdheden. Etihad Cargo heeft ook een reeks speciale charters uitgevoerd om dringende zendingen van medische benodigdheden van het vasteland van China en Hongkong naar bestemmingen in Europa en Amerika te vervoeren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close